dimarts, d’abril 28, 2009

Quina és la teva imatge sobre la seguretat i salut en el treball?

Pren la teva càmera i fes una foto que expressi de forma creativa la seguretat i salut als ambients de treball d'Europa. ¡Pots guanyar fins a 3.000 euros! Qualsevol afeccionat a la fotografia pot participar. No cal ser un fotògraf professional!

Concurs fotogràfic europeu

Aquest concurs pan-europeu està organitzat per l' Agència Europea per a la Seguretat i la Salut al Treball (amb seu a Bilbao) amb la finalitat de concienciar en temes de seguretat i salut a l'entorn laboral. La missió de l'Agència es "fer més segurs, sans i productius els llocs de treball".
El concurs proposa captar la teva visió sobre la seguretat i salut al treball. Un jurat internacional valorarà la creativitat fotogràfica i, especialment, aquelles propostes que reflexin els aspectes positius de la seguretat i salut en el treball.
Les tres millors fotografies seran seleccionades en funció de la seva creativitat i originalitat així com la relació amb el tema proposat.
El públic seleccionarà la seva fotografia favorita a travès d'una votació on line. La data límit para a la tramesa de propostes és el 15 d'agost de 2009.