dimarts, d’octubre 17, 2023

VACUNA'T

Des de fa uns pocs dies ja és possible demanar la vacuna contra la grip.
Diversos col·lectius professionals, malalts crònics de l'aparell cardio-respiratori, persones de més de 60 anys ja poden demanar la vacuna. En alguns casos, la vacuna antigripal s'administra conjuntament amb la vacuna de la COVID-19, doble benefici.

Tot i que els negacionistes dels beneficis de les vacunes fan molt soroll, després del sabó, les vacunes són la principal eina que disposem per evitar infeccions. La verola ha estat erradicada, la poliomelitis aviat ho serà i moltes altres malalties infeccioses han vist limitada la seva letalitat i/o les seves capacitats de generar brots epidèmics.

Ja fa anys que les empreses tenim força limitada la possibilitat de fer campanyes de vacunació als treballadors. Caldrà, doncs, que busqueu la vostra vacuna a través del sistema públic de salut.

A La Meva Salut, a l'espai cites / cites i consultes d'atenció primària / vacunació podràs reservar la teva dosi de vacuna i seleccionar dia i hora per rebre-la. Si el sistema no et dóna l'opció, potser no estàs dins dels col·lectius considerats prioritaris, demana una consulta (o una e-consulta) amb el teu metge per a que autoritzi, si s'escau, la vacunació.

Vacunan-te no només et protegeixes sino que protegeixes a les persones vulnerables de la teva família en impedir que es contagiin a través teu.

És una simple punxada. No ho deixis per més endavant.

Gràcies.